+45 69 166 130 info@corneliaresort.dk
+45 69 166 130 info@corneliaresort.dk

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Golfrejse til
Cornelia Diamond Golf Resort & Spa

Golfpakker med prisgaranti

7 overnatninger fra DKK 8.295,-

Pris pr. person i DKK inkl. hotel med all-inclusive, 3 runder golf, fly med kuffert, håndbagage og golfbag, samt privat lufthavnstransfer.

For at sikre dig den bedst mulige oplevelse kontakter vi dig inden for 24 timer.

Oplev luksus og golf i særklasse på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, hvor enestående service, arkitektonisk mesterværk og en eksklusiv mesterskabsbane af Nick Faldo venter dig. Dette golfresort, beliggende direkte ved Beleks fortryllende sandstrande, tilbyder ikke blot en uforglemmelig golfferie, men også et paradis af udendørs swimmingpools, inklusive et spændende vandland, og et luksuriøst spaområde designet til ultimativ afslapning efter en actionfyldt dag på golfbanen.

Du inviteres ind i en verden af overdådighed, hvor hver detalje er nøje udvalgt for at sikre, at din ferie ikke blot er en rejse, men en oplevelse, der overgår alle forventninger.

Cornelia Diamond Golf Resort & Spa og Verti Golf Tours byder dig velkommen til en verden af uforlignelig luksus

Classic Rooms
Classic Rooms
Classic Rooms
Classic Rooms
Previous slide
Next slide
Lake Family Rooms
Lake Family Rooms
Lake Family Rooms
Lake Family Rooms
Previous slide
Next slide
Golf Suites
Golf Suites
Golf Suites
Previous slide
Next slide
Fantastisk 5-stjernet hotel med høj standard. Fra indkvartering til mad – alt ved dette hotel er af højest mulig standard. Hotellet har 571 smukt indrettede værelser. Cornelia Diamond Golf Resort & Spa byder dig indenfor til en verden af rummelig luksus og komfort i vores værelser, suiter og villaer, der starter fra imponerende 42 m². Hvert rum er elegant udført og sikrer maksimal komfort – det perfekte sted at hvile efter en udfordrende dag på golfbanen.
Previous slide
Next slide

Restauranter & Barer

På Cornelia Diamond Golf Resort & Spa tilbyder vi en imponerende samling af 10 restauranter og et væld af barer, der sikrer kulinariske oplevelser uden lige. Fra det forførende Middelhavsområde til det mystiske Asien og fra det stolte osmanniske til det farverige Nord- og Latinamerika, inviterer hver restaurant dig på en unik smagsrejse. Vores all inclusive-koncept omfatter overdådige måltider i hovedrestauranten med mulighed for at udforske à la carte-restauranter for en ekstraordinær middagsoplevelse (mod et gebyr). Vi anbefaler tidlig reservation.

Efter en dag på golfbanen byder vores mange barer på afslappende drikkevarer i en hyggelig atmosfære, perfekt til at reflektere over dagens spil. Inspireret af Cornelia Deluxe, tilbyder vi en mangfoldighed af barer og restauranter, herunder ni à la carte-muligheder og 13 barer og caféer, der hver især har sin egen charme, fra Spa Baren for ro og afslapning til Moulin Rose Baren for en festlig aften.

Spa & Wellness

Crassula Spa på Cornelia Diamond Golf Resort & Spa strækker sig over 2500 m² og byder på en verden af afslapning med 311 m² indendørs pools, 97 m² dedikeret til Taiga zoneterapi og tropiske jacuzzis, samt tre forskellige saunaer – en med 60-graders varme og aromaterapi, en med 95 grader, og en traditionel russisk sauna på 110 grader. Nyd også aromaterapeutiske brusere, lysterapi og det traditionelle tyrkiske bad, åbent for alle gæster.

For at sikre den mest ubesværede golfoplevelse muligt, samarbejder vi med Point Holiday i Belek, kendt for deres dybdegående lokalkendskab og årtiers erfaring med golfrejser til området. De står klar til at assistere med booking af ekstra golfrunder, transport mellem hotellet og golfbanerne, samt organisering af udflugter for dem, der ønsker at udforske Tyrkiets rigdomme på fridage fra golfen.

Previous slide
Next slide

Cornelia Golf Club grænser direkte op til Diamond Golf Resort & Spa

Cornelia Golf Club, der grænser direkte op til Cornelia Diamond Golf Resort & Spa, er beliggende midt i en middelhavs-pine skov, som tilføjer en unik dimension til din golfoplevelse. På det 27-hullers Faldo Course møder passion og præcision i et design skabt af golfikonet Nick Faldo. Denne anerkendte bane, som rangerer blandt Europas top 100, tilbyder tre forskellige 18-hullers konfigurationer – King, Queen og Prince – hver med sit eget unikke terræn og strategiske udfordringer, der opfordrer til klogt spil og strategisk tænkning. Oplev golfkunsten i omgivelser præget af ekstraordinær luksus og Beleks betagende natur.

Omringet af fyrreskove og Beleks karakteristiske landskab, præsenterer banen spændende udfordringer og doglegs, perfekt for golfspillere på ethvert niveau. Ønsker du at elevere dit spil, står David Leadbetter Golf Academy på stedet med revolutionerende undervisningsmetoder og state-of-the-art teknologi, designet til at finpudse dine færdigheder og strategier på banen.

Tal med en golfrejse ekspert
og book dit golfophold på
Diamond Golf Resort & Spa

Ring til en af vores specialister hos Verti Golf Tours på +45 69 166 130, og lad os i fællesskab designe din drømmegolfrejse, skræddersyet præcis til dine præferencer og ønsker. Du er også velkommen til udfylde formularen herunder, hvorefter vi vil kontakte dig med det bedste tilbud, skræddersyet til dine ønsker.

    Kontakinformationer:

    Udfyld venligst dine kontaktoplysninger nedenfor, således at vi kan kontakte dig ifm. tilbudsgivning.

    Rejseinformation:

    Lad os høre nærmere om jeres ønsker i forhold til jeres golfrejse og ophold.

    Afrejse dato:

    Hjemrejse dato:

    Afrejse lufthavn

    Hvor mange personer skal I afsted?

    Dobbeltværelser:

    Enkeltværelser:

    Golfrunder: